Nieuws
Ja, ik wil…


Het moet de mooiste dag van uw leven worden. Wie zijn of haar bruiloft op een bijzondere locatie wil vieren, vindt in onze burcht de mogelijkheid om deze dag een extra onvergetelijke dimensie te geven. Onze burcht ontwikkelde zich in de afgelopen jaren steeds meer tot dé perfecte locatie voor intieme, romantische bruiloften. De torenkamer in de historische burcht uit 1393 laat zich uitstekend gebruiken als locatie om voor de wet te trouwen. Voor de officiële ceremonie zal een ambtenaar van de burgerlijke stand uit de gemeente Südlohn – Oeding het bruidspaar in de echt verbinden.

Een groot voordeel van het laten plaatsvinden van de huwelijksvoltrekking in de burcht, is dat de tijden flexibeler zijn dan bij de meeste door de gemeente aangewezen locaties. Naast de normale doordeweekse dagen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om vrijdags en zaterdags het ja-woord te geven; uiteraard nadat het bruidspaar dit heeft besproken met de ambtenaar van de burgerlijke stand.

De kosten voor het gereedmaken van de torenkamer bedragen € 100,00. Een aansluitend ontvangst kan zowel op het terras in de tuin als in de gewelvenkelder plaatsvinden. Voor verdere vragen staan wij natuurlijk voor klaar, neemt u gerust contact met ons op.
Ten overvloede vermelden wij hier nog de gegevens van de gemeentelijke administratie van Südlohn-Oeding:
De herr Engelmann
Winterswyker Strasse 1
D-46354 Sdülohn
Tel.: +49 (0)2862-5820

 
Gemeindeverwaltung Südlohn – Oeding
Herrn Engelmann - Standesbeamter
Winterswyker Straße 1
46354 Südlohn

Tel.: 02862 / 582-0