Nieuws  

Een culinaire beleving met tongstrelende gerechten…

 

Vanuit onze uiterst professionele en op de regio gerichte keuken bereiden wij gerechten die in ieders smaak zullen vallen. Naast regionale specialiteiten bevat onze menukaart ook gerechten van over de grens.U kunt uw keuze maken uit het seizoensgeïnspireerde menu of u nuttigt een speciaal op uw wens afgestemd menu; bij ons is alles mogelijk. Onze gastvrouw, mevrouw Maria Pass, staat met al haar ervaring op dit gebied voor u klaar om iedere gelegenheid volledig naar uw wens te laten verlopen.

Ons restaurant in de middeleeuwse Burcht in Oeding is dagelijks geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag is het restaurant tot 20:00 uur geopend (Lunch alleen op anvraag). Komt u in een gezelschap van zes personen of meer, dan is een reservering gewenst. Ons telefoonnummer kunt u vinden bij onze contactgegevens.

Naast ons restaurant bieden wij u voor banketten tot 200 personen een middeleeuwse locatie in de burcht met een familiaire en intieme sfeer aan. Omdat een banket met de nodige zorg dient te worden voorbereid, kunt u het organiseren daarvan met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Met onze ruime ervaring op dat gebied streven wij ernaar iedere gast tevreden huiswaarts te zien keren. Wel verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen, zodat de gelegenheid naar uw wensen kan worden verzorgd.